Bewezen methode

Terrafit GmbH werd in 2013 opricht met de kennis van Vogt Baugegrate GmbH in Weidenberg. Inmiddels is Terrafit een bekende werkmethode in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met de Terrafit methode zijn al diverse grote projecten middels groeiplaatsverbetering bij bomen uitgevoerd, waaronder de steden Düsseldorf, München, Rudolfstadt, Andernach en Wolfsburg. Maar ook bij private partijen zoals Airbus (Ingolstadt) en Audi (Hamburg) zijn de standplaatsen van bomen verbeterd door de Terrafit methode.

Geen schade Icoon 0

Deze methode brengt geen schade toe aan wortels, kabels en leidingen, verminderd de worteldruk en aanwezige bestrating of verharding kan blijven liggen. De hoeveelheid druk (bar) en de dosering van de bodemverbeteringsproducten is nauwkeurig in te regelen.

Compacter is beter

Door de compacte lichte eenheid ontstaat er geen verdere verdichting van de bodem. Het is de combinatie van unit en boomsubstraat die de Terra-fit-methode zo bijzonder, duurzaam en compleet maakt en welke behandeling van grote bomenbestanden mogelijk maakt.

Overal in te zetten

De compactheid van de unit is het grote voordeel van de Terra-fitmethode. Daarmee kunnen we overal bij, zeker in stedelijk gebied! De compacte unit past in een Renault Master en kan stoffen injecteren over een afstand met een reikwijdte van 100 m.

Partnership Icoon 3

Een belangrijk voordeel van de Terrafit methode is dat er met alle Terrafit partners veel kennis wordt gedeeld op het gebied van doorontwikkeling en de verbeteringen van de inzet van producten en werkmethodes.