Voedingsextracten

Door de bodem rond en onder de boom te voorzien van de benodigde substraten is het mogelijk om de bladluis effectief te bestrijden zonder verdere schade aan de boom en zijn omgeving aan te richten

Bladluisoverlast

Bladluis kan veel overlast creëren. Niet alleen aan de boom maar ook in zijn omgeving en eventuele omwonenden. Met behulp van de Terrafit methode wordt er granulaat in de bodem ingebracht welke gegarandeerd een langdurige werking heeft. Het is een milieuvriendelijke, duurzame methode welke geen schade aan wortels aanbrengt. Na bestrijding met deze methode heeft u in het groeiseizoen gegarandeerd minder overlast. Vraag vrijblijvend naar ons garantieplan.

Weerstand van de boom

Door de verminderde bodemkwaliteit hebben veel bomen in de stedelijke omgeving een slechte weerstand. Bladluizen kunnen hier gebruik van maken en nestelen zich op het aanwezige bladerdek. Zij zorgen ervoor dat de gesteldheid van de boom steeds verder achteruit gaat. Behandeling van de boom bovengronds heeft vaak niet het gewenste effect en is vaak tijdelijk. De unieke Terrafit methode zorgt door groeiplaatsverbetering dat de weerstand van de boom verbeterd en de bladluis wordt bestreden. Al binnen een week aantoonbaar resultaat.